Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Landskrona Simsällskap
Simning för alla
Tävlings & Träningsinfo

Landskrona Simsällskaps tävlingsgrupper

Elit-gruppen -
Här hittar ni klubbens äldsta och snabbaste simmare. Gruppens måltävling är JSM/SM eller internationella tävlingar. Simmarna ha 7 träningar i veckan! Simmarna är 16 år och äldre!

SSÄ / SSY - I dessa grupperna börjar man med sin satsning som simmare, vi tar små steg emot att bli en så bra simmare som möjligt och har Sum-Sim som måltävling. I dessa grupperna tränar man 5-7 gånger i veckan! Simmarna är mellan 12 och 16 år!

Simiaden - Här lägger man mycket fokus på tekniken och att lära sig träna för att bli en bättre simmare. Måltävling för dessa simmarna är Simiaden Vår och Höst! Vi tränar 4 gånger i veckan! Simmarna är mellan 10 och 13 år!

T1-T3 - I denna gruppen introduceras tävlingar på riktigt där man har ett antal tävlingar som man bör vara med på. Vi tränar och har roligt på ett hälsosamt sätt! Simning är roligt är gruppens motto! Vi tränar 3 gånger i veckan! Simmarna är mellan 9 och 12 år!

T4-T5 - Detta är vår första grupp i tävlingsverksamheten. Här tar man sina första steg som tävlingssimmare och lämnar teknikskolan bakom sig. Vi fortsätter jobba mycket med tekniken men lägger också in mer simning i träningarna. Vi har roligt och jobbar mycket med att visa det roliga med simningen. Vi börjar tävla på några tävlingar utanför Landskrona! Simmarna tränar 3 gånger i veckan! Simmarna är mellan 7 och 11 år!

A-Gruppen - Detta är vår grupp för dom som fortfarande vill tävla och träna på hårt men inte uppnår kraven för att simma i Elit-gruppen.

B-gruppen - Detta kommer att vara vårt mellansteg från Simiaden till Sum-Sim grupperna. Vi kommer att träna mer likt Sum-Sim än Simiaden och träningarna kommer att ligga på 3 gånger i veckan men man kommer att kunna lägga till ett extra pass tillsammans med Sum-Sim eller Simiaden efter att man har bestämt detta med ansvarig tränare.

C-gruppen -Denna grupp är till för er simmare som kommer upp från Teknikskolan som är mellan 11 & 14 år. I gruppen tränar man 2 gånger i veckan.

Masters-gruppen - Detta är en träningsgrupp för simmare över 18 år.
 
Sponsorer
Friluftsbaden