Välkomna till Teknikskolan
Välkomna till Landskrona Simsällskaps teknikskola.

Teknikskolan i Landskrona är uppdelad i fyra olika nivåer de är följande.
Guld Haj, Vit Haj, Teknik Haj och Medley Haj.

Sen hösten 2016 har vi också lagt om vår träningen för att optimera varje barns lärande.
Man kan numera välja att anmäla sitt barn till en Måndag eller Torsdagsgrupp och då tillkommer en extra träning på Söndagar.
Eller så kan man bara välja Söndagar.

Skillnaden mellan de olika dagarna är som följer.
vardagarna så simmar man på längden i bassängen och har en ensam instruktör som jobbar efter våra mål och en träningsplanering.
söndagar så simmar man på bredden i bassängen och har 2-3 instruktörer som även de jobbar efter våra mål och en tydlig träningsplanering.

Ni finner all information om teknikskolan här på vår hemsida!

Om ni har några frågor angående teknikskolan i Landskrona kontakta Erik Fritz.

Anmälan till hösten
2017-07-26 12:33
Hej på er alla glada simmare och föräldrar,

Det börjar snart bli dags för höstens simskola och teknikskola och vi hoppas att ni vill vara med oss i böljan.

Anmälan öppnar den 9/8 för babysim, minisim och simskola. Anmälan kommer göras med 10 minuters mellanrum så man hinner anmäla i lugn och ro om man har barn i både lilla och stora bassängen. Tiderna som gäller för grupperna är följande:
 Grupp Tid Datum
 Babysim 18.00 9/8
 Minisim 18.10 9/8
 Bläckfisken 18.20  9/8
 Silverpingvinen 18.30 9/8
 Guldpingvinen 18.40 9/8
 Fisken 18.50  9/8 
 Bronshajen 19.00 9/8
 Baddaren & Späckhuggaren 19.10 9/8
 Teknikskola, alla grupper 12:0010/8

För er som har barn som kommer börja i teknikskolan så öppnar anmälan den 10/8 kl. 12.00. Det gäller samtliga grupper: Guldhaj, Vithaj, Teknikhaj och Medleyhaj.

Nytt för denna terminen är att babysimmet och minisimmet kommer att ha 3 kursstarter med 12 lektioner i varje kursstart. Detta är för att vi ska få ett bättre flöde i grupperna och mindre avhopp samt när det gäller minisimmmet så kan man lättare anmäla till simskola efter avslutad kurs istället för att behöva vänta en termin till.

Dessutom har vi slagit ihop grupperna silver-& guldfisken till en grupp som kommer kallas Fisken. Detta gör vi för att kunna erbjuda fler grupper och kunna göra flyttningar mellan grupper, lite enklare. 
Detta innebär att de som klarat gruppen Guldpingvinen ska anmälas till Fisken till hösten. Behöver man gå om antingen Silver - eller Guldfisken så ska man anmälas till Fisken. Självklart behöver vi er feedback angående detta under terminen så tveka inte att prata med instruktören eller med oss på kontoret om ni undrar något eller det dyker upp något under terminerna. 

Har ni några frågor angående teknikskola och vilken grupp som kan passa ert barn så kontakta min kollega på erik@landskronasimsallskap.nu.
Har ni några frågor angående babysim, minisim och simskola så kan ni kontakta mig på evelyn@landskronasimsallskap.nu

T
veka inte att återkomma under terminens gång om ni har några frågor eller funderingar.

Ha en fortsatt bra sommar så ses vi snart igen!
Utmanaren och Intern 13/5
2017-05-12 10:02
Hej,

Nu kan ni hitta både en deltagarlista och en heatlista för lördagens Utmanare och Intern.

Om ni har några frågor, vill göra några ändringar eller om ni skulle vilja efteranmäla er så gör ni det till 
tavlingskommitten.ls@gmail.com


Ha det bra och lycka till!
Nya teknikskolan i LS
2016-06-21 10:42
Efter att ha reviderat målen och kraven för de olika nivåerna som vi har haft i LS teknikskola nu under ett års tid har vi valt att göra en större förändring!

Vi kommer från och med hösten 2016 att ha fyra grupper som heter Guld Haj, Vit Haj, Teknik Haj och det sista steget är Teknikskola.

Vi har lagt ner ett stort arbete för att få fram så bra mål för varje nivå som möjligt. Vi kommer att arbeta mycket mer mot simmärken och att vi vill att simmarna ser en framtid som simmare. Vi kommer att fortsätta att fokusera på tekniken men kommer att lägga större vikt på att visa det roliga med simningen.

Från och med hösten så kommer vi att göra om träningstiderna så att alla grupper och nivåer har två tillfällen i veckan. Man kommer att simma tillsammans med sin grupp måndag eller torsdag i 40 minuter på längden och på söndagen så kommer samtliga grupper i en och samma nivå att träna tillsammans med 4-6 instruktörer på bredden i en timme. Det har vi valt att göra för att optimera bassängtiden och att vi tror att detta kommer att göra så era barn får största och bästa möjlighet till att utvecklas.

Målet med vår förändring är att man inte ska fastna i våra nivåer för länge. Utan att vi önskar att man är klar med alla fyra nivåerna på 6-8 terminer.

Ni finner samtliga mål för de olika grupperna här nedanför.

Guld Haj - Guld Haj.pdf »
Vit Haj -Vit Haj.pdf »
Teknik Haj - Teknik Haj.pdf »
Teknikskola - Teknikskola (grupp).pdf »
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Friluftsbaden
Adress