Simning för alla
Tävlings & Träningsinfo

Svenskt Grand Prix
2023-03-13 10:42

Oskar Hoff slutade på en tredje plats på 50 och 100 fjärilsim vid Svenskt Grand Prix i Kungsbacka i helgen. Oskar var snabbaste svensk på båda distanserna. Årets tävling var av mycket hög klass med simmare från England, Danmark och Nederländerna.

17-årige Ted Nilsson gjorde en mycket fin B-final på 200 frisim när han sänkte sitt personliga rekord med 2,5 sekunder till 1:55.94. Ted var tredje snabbaste svensk på tävlingen och slutade på tionde plats totalt.

Elin Johannesson hamnade på 11:e plats på 800 frisim med 9:39.17.

Lucas Lindblom simmade 200 bröstsim på 2:24.00 och tog sig till en B-final där han slutade på 12:e plats. Det blev samma placering på 800 frisim med nya personliga rekordet 9:05.53.

Christoffer Dellhede blev 12:e man på 50 ryggsim efter en B-finalsimning på 28.18.