SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landskrona Simsällskap
Simning för alla

 
 
Landskrona Simsällskap söker simlärare!

Landskrona Simsällskap söker ledare som vill jobba i verksamheten med barn och ungdomar

LS söker dig som tycker om vatten och vill vara en del av barnens väg till att älska vatten och bli simkunniga

 

Vem är du?
Du är glad, positiv och sprider glädje omkring dig. Vi söker dig som har någon typ av tidigare erfarenhet av barn och/eller simning. Du har ett intresse för inlärning hos barn av olika slag och är intresserad av att utvecklas till en bra ledare och förebild för andra!

Dokumenterad utbildning såsom simlärarassistent, simlärare/simtränare eller barnskötare är inget krav, men en merit. Har du ingen tidigare utbildning får du det av LS för att du ska känna dig trygg i din roll som ledare. Att du är simkunnig är dock ett krav. Simkunnig, dvs att falla i vattnet, få huvudet under ytan och därefter att ha tagit sig upp till ytan kunna simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter i ryggläge.

Som simlärare/simtränare i LS kommer du att gå praktik bredvid våra erfarna simlärare som lär upp dig, innan vi sen slussar in dig i vår verksamhet med egna grupper.

 

Vilka är vi?
LS är en idrottsförening med bred verksamhet inom simsport; babysim, minisim, simskola, teknikskola och en växande tävlingsverksamhet. Vi bildades 1906 och har idag ca 1500 medlemmar. Vi bedriver verksamhet i Landskrona Kommun på 3 olika bad. Läktarbadet (Inomhus, vår, höst, vinter) samt Härslövsbadet och Citadellbadet (Utomhus sommartid)

Tjänsten är främst timanställning, men skulle det vara intressant finns där möjlighet till deltidsanställning.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på 0418-19615 eller skicka din ansökan direkt

 

Din intresseanmälan och/eller ansökan skickas till:

Fanny Östh

Simskoleansvarig

simkurser@landskronasimsallskap.nu

 
Sponsorer