SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landskrona Simsällskap
Simning för alla

Landskrona simsällskap söker medarbetare till simskolan

Landskrona simsällskap (LS) verkar för simsporten i Landskrona stad i enlighet med Svenska simförbundet och Skånesims stadgar.

 

LS har en bred simverksamhet, ca 1 300 medlemmar varav ca 1000 barn i simskola samt baby-/minisim. Verksamheten har utvecklats på bred front de senaste åren, från en växande simskola till en konkurrenskraftig seniorverksamhet.

 

LS har undervisning på Citadellbadet under sommaren, badet har både en 50m, en djupare hoppbassäng och en grundare undervisningsbassäng. Övrig tid på året bedriver LS verksamheten på Läktarbadet som har en 5-banors 25m och en undervisningsbassäng. Inom några år kommer vi att se en stor förändring för föreningen genom bygget av en ny inomhusbassäng. Den nya arenan kommer att innehålla 8 banors 50:a samt en större undervisningsbassäng 10x25m.

 

LS söker nu dig som vill arbeta i och utveckla vår simskoleverksamhet. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn. Vi söker en kompetent siminstruktör och pedagog som vill utveckla det enskilda barnet och gruppen. Du skall ha lätt att samarbeta med andra anställda samt kunna arbeta självständigt. Du skall vara engagerad och positiv mot barn, föräldrar, övriga instruktörer samt ha en stark ambition att driva verksamheten framåt. Utbildning i Svenska Simförbundets regi samt tidigare erfarenhet som baby-/minisim-, simskole- och teknikinstruktör är meriterande. Arbetstiden kommer att följa verksamheten.

 

Tjänsten:

* 50-75% tjänst. Provanställning i 6 månader därefter stora möjligheter till tillsvidareanställning.

* Tidigare erfarenhet som siminstruktör är meriterande.

* Tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

* Utbildning i Svenska simförbundets regi är meriterande.

* Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Sista ansökningsdag 31/8 – 2023. Interjuver sker löpande under ansökningsprocessen.

Din ansökan med CV samt frågor skickas snarast till:

Fanny@landskronasimsallskap.nu 

0418-196 15

Landskrona Simsällskap söker simlärare!

Landskrona Simsällskap söker ledare som vill jobba i verksamheten med barn och ungdomar

LS söker dig som tycker om vatten och vill vara en del av barnens väg till att älska vatten och bli simkunniga

 

Vem är du?
Du är glad, positiv och sprider glädje omkring dig. Vi söker dig som har någon typ av tidigare erfarenhet av barn och/eller simning. Du har ett intresse för inlärning hos barn av olika slag och är intresserad av att utvecklas till en bra ledare och förebild för andra!

Dokumenterad utbildning såsom simlärarassistent, simlärare/simtränare eller barnskötare är inget krav, men en merit. Har du ingen tidigare utbildning får du det av LS för att du ska känna dig trygg i din roll som ledare. Att du är simkunnig är dock ett krav. Simkunnig, dvs att falla i vattnet, få huvudet under ytan och därefter att ha tagit sig upp till ytan kunna simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter i ryggläge.

Som simlärare/simtränare i LS kommer du att gå praktik bredvid våra erfarna simlärare som lär upp dig, innan vi sen slussar in dig i vår verksamhet med egna grupper.

 

Vilka är vi?
LS är en idrottsförening med bred verksamhet inom simsport; babysim, minisim, simskola, teknikskola och en växande tävlingsverksamhet. Vi bildades 1906 och har idag ca 1500 medlemmar. Vi bedriver verksamhet i Landskrona Kommun på 3 olika bad. Läktarbadet (Inomhus, vår, höst, vinter) samt Härslövsbadet och Citadellbadet (Utomhus sommartid)

Tjänsten är främst timanställning, men skulle det vara intressant finns där möjlighet till deltidsanställning.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på 0418-19615 eller skicka din ansökan direkt

 

Din intresseanmälan och/eller ansökan skickas till simkurser@landskronasimsallskap.nu

Landskrona simsällskap söker nu en babysimsinstruktör

 

Landskrona simsällskap verkar för simsporten i Landskrona stad.

Vi har en bred simverksamhet, ca 1 300 medlemmar varav ca 130 simmare i Baby och minisims.

 

Vi söker nu dig som vill arbeta i vår baby och minisims verksamhet.

 

Vem är du?
Du är glad, positiv och sprider glädje omkring dig. Du har ett intresse för inlärning hos barn av olika slag och är intresserad av att utvecklas till en bra ledare och förebild för andra!

Dokumenterad utbildning såsom simlärarassistent, simlärare/simtränare eller barnskötare är inget krav, men en merit. Har du ingen tidigare utbildning får du det av oss för att du ska känna dig trygg i din roll som ledare. Att du är simkunnig är dock ett krav. Simkunnig, dvs att falla i vattnet, få huvudet under ytan och därefter att ha tagit sig upp till ytan kunna simma 200 meter på djupt vatten varav 50 meter i ryggläge.

 

Som ny instruktör hos oss kommer du att gå bredvid våra erfarna instruktörer som lär upp dig, innan vi sen slussar in dig i vår verksamhet med egna grupper.

 

Din ansökan samt frågor skickas snarast till:

Fanny Östh

simkurser@landskronasimsallskap.nu

 
Sponsorer
Friluftsbaden